"ĐOKOVIĆ MI JE PROMENIO ŽIVOT": Zaigrala posle devet meseci i pobedila, sada "napada" Sinerovu devojku

Novosti online 29. 05. 2024. u 13:14

Kanadska teniserka Bjanka Andresku posebno je istakla kao jednog od najzaslužnijih posle plasmana u drugo kolo Rolan Garosa, našeg tenisera Novaka Đokovića.

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković idol je mnogima širom planete. Imao je Nole uticaj na živote puno ljudi, a kanadska teniserka Bjanka Andresku otkrila je da je i njoj krenulo od kada je uradila jednu stvar.

Nekadašnja šampionka Ju-Es opena se muči sa povredama, a pre pobede nad Sarom Soribes Tormonad je odsustvovala čak devet meseci.

Ali se sada vratila jača nego ikada i upisala trijumf u prvom kolu Rolan Garosa.

FOTO: Tanjug/AP

Prema sopstvenom priznanju, deo trijumfalnog povratka pripisuje čitanju knjige "Serviraj za pobedu" srpskog tenisera.

- Pročitala sam njegovu knjigu (Serviraj za pobedu) i ne jedem gluten zbog nje. Hvala mu na tome, ali i ne toliko, pošto je gluten tako dobar i nedostaje mi mnogo - rekla je Andresku.

Izbacila je gluten iz ishrane, iako sama kaže da joj jako fali, ali se nada da će imati prilike da priča sa Novakom, pa možda i krene njegovim stopama. 

- Promenio mi se život nabolje od tog trenutka. Nadam se da ću moći sa njim više da razgovaram o mentalnom zdravlju, da vidimo kakve ideje imamo i on i ja, pa možda započnemo nešto zajedno - rekla je Andresku.

Kanadska teniserka Bjanka Andresku se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa, gde će je čekati Ana Kalinska, nova devojka Janika Sinera.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima


 

Pogledajte više