IZDAJA NA ROLAN GAROSU: Novak Đoković ima jedan veliki problem, procurile informacije iz Srbinovog tima

Novosti online 29. 05. 2024. u 08:00

Najbolji teniser ikada Novak Đoković na najbolji mogući način krenuo je u odbranu titule na Rolan Garosu pošto je juče u prvom kolu slavio protiv Francuza Pjera Iga Erbera.

FOTO: Tanjug/AP

Pjer je pružio solidan otpor srpskom teniseru, ali je na kraju ipak kvalitet presudio i odlučio pobednika. Međutim, glavna tema svih teniskih priča je to šta se dešava sa šampionom Rolan Garosa, koji ove godine ne liči na sebe.

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli istakla je da ima informacije iz Novakovog tima, da joj je otkriveno šta se dešava sa Srbinom.

- Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova osoblja pre nego što je turnir počeo. U stvari, najveći problem sa kojim se trenutno nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa netaknutom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo. On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena.

Otkrila je Marion i da je malo falilo da Nole ne igra u Rimu.

- Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera koji mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra dok je bio na treningu, bio je veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije - zaključila je Francuskinja.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pogledajte više