"VELIKI GUBITAK ZA TENIS, ALI..." Aleks Koreča otkrio šta mu je pred meč Nadal šapnuo vezano za duel protiv Zvereva

Aleksandar Ilić 27. 05. 2024. u 20:18

BORIO se Rafael Nadal protiv Aleksandra Zvereva, ali četrnaestostruki osvajač Rolan Garosa nije imao snage za plasman u drugo kolo, teniski ekspert Eurosporta i Rafin saradnik nakon meča otkrio je detalje koji bi mogli da zabrinu navijače "bika sa Majorke".

FOTO: Tanjug/AP

- Od kada sam završio karijeru pratio sam Rafinu. Intervjuisao ga, pričao sa njim, bio sam sa njim na Dejvis Kupu. Svaki put je bio fin, skroman, i pun poštovanja. Imao je epsku želju koju je unosio u svoju igru, za narod. Deo moje prošlosti i sadašnjosti je gotov. Ponosan sam i zahvalan za ove momente. On će nastaviti dalje. Izgubiti Nadala u svetu tenisa bio bi veliki gubitak za sve, rekao je ekspert Eurosporta i dodao: 

Razgovarao sam sa njim pre nekoliko meseci. Bio je siguran da se neće vratiti. Razgovarali smo ponovo pre nedelju dana, rekao mi je da prvi put kada je trenirao na Rolan Garosu nije osetio bol. Rekao je da se oseća dobro na terenu i da mu je tenis u usponu, da ne vidi nijedan razlog zašto se ne bi vratio još jednom. Takođe je rekao da to zavisi od toga kako će igrati protiv Zvereva. Ako bude igrao užasno, možda se više neće vratiti. Međutim, način na koji je igrao, ne vidim zašto se ne bi vratio ponovo, rekao je Koreča. 

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

Pogledajte više