"NE DAO MI BOG TO!" Novak Đoković od ovoga strepi pred meč sa Manarinom na Australijan openu

Novosti online 20. 01. 2024. u 21:35

NOVAK Đoković u osmini finala Australijan opena igra protiv Adrijana Manarina. Očekivanja od tog meča izneo je najbolji teniser sveta.

FOTO: Tanjug/AP

Svestan je Srbin da je iskusni Francuz nezgodan igrač, ali da će dobro da se pripremi za meč.

- Drugačiji je Manarino, i načinom na koji igra i ličnošću. Veoma je nezgodan igrač, možda u ovim trenucima igra i tenis života. Dobro se kreće, svi znaju koliko je konstantan bekhendom, zaista retko pravi greške. Igra izuzetno ravno, gotovo da nema spina u njegovoj igri. Znam šta mu odgovara, šta mu ne odgovara. Nismo dugo igrali jedan protiv drugog, ali pripremiću se dobro - rekao je Đoković za srpske medije u Melburnu.

Trenutno 19. igrač sveta je prva tri kola prošao posle pet setova, a redom je pobeđivao Stana Vavrinku, Haumea Munara i Bena Šeltona.

- Pobedio je izuzetno kvalitetnog protivnika, moram da priznam da mi je to malo iznenađenje, jer sam očekivao pobedu Šeltona. Kapa dole Manarinu, odlično i servira, ima kompletnu igru – ako uđeš u njegovu mašinu, u njegovu singericu, ne dao ti bog – slično kao sa Medvedevom, onda je teško izvući se iz tog mehanizma - istakao je Nole.

Podsetimo, duel Đoković - Manarino neće početi pre 3.30 po srednjeevropskom vremenu. Tačnije oni će na terenu biti kada meč završe Koko Gof i Magdalena Freh. Susret Srbina i Francuza možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pogledajte više