"IDEMO NA POBEDU": Vaterpolisti Novog Beograda spremni za Hanover

Novosti online 28. 10. 2024. u 12:17

Vaterpolisti Novog Beograda dočekaće u utorak, od 20 časova, ekipu Hanovera na bazenu Sportskog centra "11. april" u utakmici trećeg kola grupe A Lige šampiona.

Foto arhiva VN

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je da njegov tim respektuje ekipu Hanovera, ali je dodao da prvak Srbije ide na pobedu u meču trećeg kola Lige šampiona.

Novi Beograd je u prva dva kola Lige šampiona ostvario dve pobede, protiv Steaue i Oradee.

- Hanover je veoma zanimljiva ekipa na čelu sa trenerom Saletom Radovićem, sastavljena od dosta hrvatskih internacionalca i forsira nama blisku igru. Imali su poraz u prvom kolu od Oradee, a onda su nesrećno na peterce izgubili od Steaue u gostima. Siguran sam da u Beograd dolaze da pokušaju da uzmu bodove i tako ostanu u trci za plasman dalje - rekao je Gocić.

Foto arhiva VN

Trener Novog Beograda Gocić naveo je da vaterpolisti Novog Beograda dobro poznaju ekipu Hanovera.

- Spremićemo se maksimalno i potrudićemo se da ne dozvolimo bilo kakvo iznenađenje na našem bazenu. Ipak, moram da naglasim da očekujemo sigurno jak otpor i tešku utakmicu, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa i da to moramo da dokažemo u bazenu. U svakom slučaju, idemo na pobedu i u ovom duelu uz naravno veliki respekt prema rivalu iz Nemačke - rekao je Gocić.

Gocić je istakao da se nada da će se roviti Đuro Radović priključiti ekipi.

- Pozvao bih sve ljubitelje vaterpola da dođu na bazen, jer sam uveren da će uživati u odličnoj utakmici. Daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju, ali i napravimo dodatni iskorak kada je naša igra u pitanju - rekao je Gocić.

Prvi meč trećeg kola grupe A Lige šampiona na programu je u utorak od 18.15 časova u Bukureštu, gde će Steaua dočekati Oradeu.

Prvo mesto na tabeli drži Novi Beograd sa šest bodova, dok je Oradea druga sa tri. Steaua je osvojila dva boda, a Hanover jedan.

BONUS VIDEO SVE JE SPREMNO: Evo kako izgleda stadion Monaka pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

Pogledajte više