"ČEKA NAS TEŠKA UTAKMICA": Gocić pred meč sa dubrovačkim Jugom

Novosti online 11. 10. 2024. u 14:30

Duel dve jedine neporažene ekipe, Novog Beograda i Juga iz Dubrovnika u regionalnom takmičenju počeće u subotu, od 17.15 časova.

Foto arhiva VN

Dubrovački Jug je veoma kvalitetan protivnik i čeka nas vrlo teška utakmica, rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić pred meč trećeg kola regionalne Premijer lige.

Novi Beograd je bio bolji od Primorca i splitskog Jadrana, a Jug je savladao Šabac i Valis.

- Očekuje nas veoma kvalitetan protivnik i vrlo teška utakmica - rekao je Gocić pred put u Dubrovnik.

Gocić je istakao da nikad i nikom nije lako igrati protiv Juga u Dubrovniku.

- Međutim, to ne znači da mi nećemo da pružimo maksimum u ovom trenutku. Želimo da zabeležimo još jednu pobedu i sa takvim ambicijama idemo u Dubrovnik. U potpunosti smo upoznati sa svim kvalitetima Juga, to je ekipa koju već dugi niz godina sa klupe vodi vrhunski stručnjak Vjekoslav Kobešćak - dodao je Gocić.

Foto arhiva VN

Trener Novog Beograda je podvukao da je Jug izmenio sastav u odnosu na prošlu sezonu.

- Dubrovčani gaje vrlo specifičan stil igre i zbog toga nijednoj ekipi nije lako da im se suprotstavi. Ipak, mi smo svesni i naše snage i kvaliteta, učinićemo sve da odigramo dobru utakmicu i zabeležimo novi trijumf - istakao je Gocić.

Trener Novobeograđana se osvrnuo i na zdravstveni bilten u ekipi.

- Vrlo je verovatno da ćemo na ovom meču moći ponovo da računamo na Dimitriosa Skumpakisa. On polako ulazi u ritam, a svi ostali igrači su dobro i očekujem da ćemo biti u najjačem mogućem sastavu - zaključio je Gocić.

U ostalim utakmicama trećeg kola regionalne Premijer lige sastaju se: Primorje – Solaris, Jadran HN – Valis, Radnički – Mladost, Jadran Split – Primorac, Crvena zvezda – Šabac.

BONUS VIDEO "JOŠ MNOGO STVARI IMAMO DA POPRAVIMO": Centar crveno-belih nakon trijumfa u Evroligi

Pogledajte više