BOJKOT REPREZENTACIJE! Selektor Srbije u čudu, ne može da veruje šta mu se desilo

Novosti online 23. 09. 2024. u 09:13

Pravo niotkuda - bura u srpskom rukometu. Konkretno kada su dame u pitanju, što je javno obelodanio selektor Uroš Bregar.

Foto: Printskrin

Slovenački strateg je otkrio da se na obaveznim pripremama u EHF nedelji reprezentacije nisu pojavile četiri rukometašice Crvene zvezde!

I to ne samo da se nisu pojavile, nego ga nisu ni obavestile da neće doći.

- Po dolasku u kamp video sam da nisu sve igračice koje su trebale da budu tu došle. Osim što se nisu pojavile, nisu se ni javile, što je za mene nečuveno kada govorimo o odnosu prema reprezentaciji. Niti je klub u pitanju, niti nešto što je njihov individualni nastup za takvo ponašanje. 

Sa druge strane, desio se još jedan izostanak, ali potpuno opravdan.

Foto: EPA-EFE/Beate Oma Dahle

- S druge strane, Jovana Skrobić (Kovačević) je zbog porodičnih obaveza najavila da bi njen povratak posle porođaja trebalo da bude u oktobru, kada imamo sledeće okupljanje.

Srbija će u nedelji pred nama odmeriti dva puta snage sa selekcijom Holandije koja je završila kao peta na nedavnim Olimpijskim igrama.

- Veoma sam srećan što smo uspeli da dogovorimo dvomeč sa Holandijom. U tome mi je pomogao Per Johanson sa kojim sarađujem na klupskom nivou, bivši selektor Holanđanki. Ispred nas su dve teške i ozbiljne utakmice. Protivnik je izuzetno jak, završio je Olimpijske igre na petom mestu. Svakako očekujem da ćemo se boriti maksimalno i da ćemo videti aktuelno stanje stvari na pripremnom putu za Evropsko prvenstvo - zaključio je Bregar. 

BONUS VIDEO "OSTVARIO SE SAN": Aleksandra Perišić se obratila u Srpskoj kući u Parizu

Pogledajte više