"BIĆEMO TVRD ORAH I NEZGODAN PROTIVNIK ZA SVAKOGA": Trener Novog Beograda pred početak sezone i utakmicu sa Primorcem

Novosti online 20. 09. 2024. u 22:30

Vaterpolisti Novog Beograda počinju novu sezonu utakmicom protiv Primorca u prvom kolu regionalne Premijer lige.

Foto arhiva VN

Trener Novobeograđana Živko Gocić rekao je da je suočen sa povredama igrača i da u narednom periodu tim neće biti u kompletnom sastavu.

- Sa pripremam smo počeli još 1. avgusta, ali bez igrača koji su imali obaveze sa reprezentacijama na Olimpijskim igrama. Radili smo veoma dobro, a kako se leto bližilo kraju i kako su odmicale pripreme postepeno smo kompletirali redove. Deo bazičnih priprema imali smo u Nišu, posle toga odigrali smo jedan turnir, gde smo na utakmicama pokušali da implementiramo što je moguće više stvari koje smo radili na treninzima. Činjenica je da smo sve vreme bili u okrnjenom sastavu, a tako će biti i u narednih par nedelja - rekao je Gocić.

Foto arhiva VN

Trener Novog Beograda poručio je da su igrači motivisani i spremni da pruže maksimum u novoj sezoni.

- Momci koji su bili od prvog dana priprema, pružili maksimum i time sam vrlo zadovoljan. Mislim da smo sve uradili kao što smo i zacrtali. Gde će nas to dovesti, videćemo tokom sezone. Siguran sam da su momci svesni svog kvaliteta i da su svi ekstremno motivisani da pruže dobre partije. Želja nam je da svi igrači pokažu visok nivo borbenosti, požrtvovanje za saigrača pored sebe, za ekipi i klub i ukoliko tako bude ja nemam nijedan promil sumnje da ćemo biti vrlo tvrd orah i neugodan protivnik za svaku ekipu - rekao je Gocić.

BONUS VIDEO NISU ŠTEDELI PARE: Srbi iz Pariza došli na vaterpolo finale, ovo su rekli pred Srbija - Hrvatska

Pogledajte više