"SRAMOTA ME JE TVOJE GLUPOSTI"! Dragutin Topić oštar na pisanje o reakciji njegove ćerke Angeline

Novosti online 12. 06. 2024. u 09:05

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je srebrnu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu, pošto je u finalu skočila 1,97 metara.

FOTO: Tanjug/AP

Zanimljivo je bilo i napeto tokom takmičenja, pa je Topićeva izazvala buru emocija tokom istog. Dugo očekivani trenutak za njen prvi pokušaj na visini od 197 cm pretvorio se u frustraciju zbog stalnih odlaganja.

Topićevoj nije bilo dozvoljeno da izvede skok zbog odlaganja uzrokovanih drugim disciplinama, starterima i spikerima. Vreme je neumitno prolazilo, a prilika za njen nastup se sve više smanjivala.

Kada je strpljenje konačno presušilo, Angelina je reagovala burnim povikom:

- Pa j***m mu mater - otelo se srpskoj heroini Angelini Topić, koja je na taj način izazvala snažnu reakciju italijanske publike.

Ovakav ispad nije prošao neprimećeno, jer su mnogobrojni gledaoci na stadionu "Olimpiko" odgovorili zvižducima i negodovanjem, ali ispostavilo se ne srpskoj atletičarki, nego...

FOTO: M. Vukadinović

 

Istina je potpuno drugačija i saopštio ju je sam Dragutin Topić, otac srpske atletičarke. Kada je video šta se sve piše, on je želeo da demantuje.

- E, sad si lupio da me je sramota tvoje gluposti. Zviždali su sudijama koji kao i uvek nemaju blage veze sa sportom!!! Obriši komentar jer je presmešan i de*****! - napisao je Topić i tako pokazao da nema nikakve belosvetske zavere, već se zviždalo sudijama koje nisu dorasle sportu u kom dele pravdu.

Pogledajte više