SRPKINJA ŽESTOKO OPSOVALA! Evo šta je zasmetalo Angelini Topić (VIDEO)

Novosti online 10. 06. 2024. u 09:00

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je srebrnu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu, pošto je u finalu skočila 1,97 metara.

Screenshot: RTS

Topićeva, bronzana sa prošlog prvenstva Evrope, 1,97 metara skočila je iz trećeg pokušaja, propustila je 1,99, posle toga je tri puta bila neuspešna na 2,01 metar.

Prethodno je 1,86 i 1,90 i 1,95 metara savladala iz prvog puta, dok je 1,93 preskočila posle drugog skoka.

Zlato je osvojila Ukrajinka Jaroslava Mahučik sa 2,01, dok je bronzana bila njena sunarodnica Irina Geraščenko sa 1,95 metara.

Zanimljivo je bilo i napeto tokom takmičenja, pa je Topićeva izazvala buru emocija tokom takmičenja. Dugo očekivani trenutak za njen prvi pokušaj na visini od 197 cm pretvorio se u frustraciju zbog stalnih odlaganja.

Topićevoj nije bilo dozvoljeno da izvede skok zbog odlaganja uzrokovanih drugim disciplinama, starterima i spikerima. Vreme je neumitno prolazilo, a prilika za njen nastup se sve više smanjivala.

Kada je strpljenje konačno presušilo, Angelina je reagovala burnim povikom:

- Pa j***m mu mater - otelo se srpskoj heroini Angelini Topić, koja je na taj način izazvala snažnu reakciju italijanske publike.

Ovakav ispad nije prošao neprimećeno, jer su mnogobrojni gledaoci na stadionu "Olimpiko" odgovorili zvižducima i negodovanjem.

Pogledajte više