MAČETAMA I ŠTANGLAMA NA VATERPOLISTE! Nezapamćeni skandal potresa Crnu Goru, reprezentativac teško povređen

Aleksandar Ilić 29. 05. 2024. u 19:09

VATERPOLO klub Budućnost oglasio se saopštenjem nakon napada nepoznatih lica na igrače tog kluba, a teške povrede zadobio je i jedan igrač, navode iz kluba.

N. Paraušić

Nepoznata lica napala su u blizini SC "Morača" vaterpoliste budućnosti mačetama i bezjzbol palicama, a klub se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti: 

- 28.05.2024. godine u 17:20h u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog trenažnog procesa, grupa vaterpolista uputila se prema svojim kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više NN lica koja su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i bejzbol palice.

Tom prilikom ozbiljne povrede zadobio je perspektivni mladi sportista našeg kluba, vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore, nosilac srbne medalje sa Evropskog prvenstva, odigranog 2023. godine u Podgorici, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore, koga u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportiste, izuzetno miran, vaspitan, odan, radan, dobar drug i odličan đak“.

Ovim putem molimo medije da objave ovo saopštenje i svojim narednim tekstovima utiču na kompletno društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja koje ime za cilj namerno povređivanje i nanošenja bola drugim osobama, bilo psihičkog ili fizičkog.

Izrade smernice i način podrške i obezbede zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati da li naša deca imaju u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati nad njima moć. Da ovakav vid fizičkog nasilja može da dovede čak i do uništenja sportske obrazovne ili svake druge karijere. Ne dozvolimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu deca. Ceo slučaj je prijavljen policiji i nadanja smo da će se razotkriti počinioci i kazniti po zakonu, navodi se u saopštenju Vaterpolo kluba Budućnost.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

Pogledajte više