"SVE ĆE DOĆI NA SVOJE MESTO" Angelina Topić se ponovo oglasila nakon povrede na Olimpijski igrama

Novosti online 07. 08. 2024. u 22:04

Nažalost, Angelinu Topić nisu navijači mogli da gledaju u finalu olimpijskog takmičenja u skoku uvis, iako je izborila plasman. Ona se danas još jednom oglasila zbog svega što se dešavalo u Parizu.

Foto: Profimeia

Teža povreda skočnog zgloba ju je sprečila u tome da se bori za medalju, ali je fascinantno u celoj priči da je Angelina uspela, iako povređena, da preskoči dve visine i rezultatom 1.92 metra izbori plasman u finale.

Sve je oduševila svojom požrtvovanošću, a njen talenat nikad nije bio sporan i uvereni smo da će nas u narednim godinama još mnogo puta obradovati na najvećim takmičenjima u Evropi i svetu.

Danas je svojom najnovijom objavom na Instagramu poželela da se još jednom zahvali svima koji su joj prethodnih dana pružali veliku podršku.

- Nadam se da još uvek imam privilegiju da sebe nazivam olimpijskim finalistom, ili barem mogu definitivno da kažem da sam se zvanično kvalifikovala za finale na jednoj nozi (bukvalno) haha...

Nije rezultat kakvom sam se nadala, ali ponosno držim glavu i ostajem privržena svojoj veri. Ostajem motivisana i odlučna, znajući da će sve na kraju doći na svoje mesto.

Hvala vam svima na neverovatnoj podršci i što ste mi pomogli da ostanem stabilna u ovom teškom trenutku, napisala je Angelina.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

Pogledajte više