"VRATIĆEMO IM ZA SVAKU SUZU! KAD TAD!" Nemanja Majdov posle bure povodom eliminacije sa Olimpijskih igara: Privilegija je biti Srbin!

Novosti online 31. 07. 2024. u 21:27

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 90 kilograma jer su ga sudije diskvalifikovale, posle čega je iz njega najpre pokuljala velika ljutnja, a onda je usledila i nova objava...

Foto: Profimedia

Podsetimo, Majdov je danas u osmini finala, zvanično posmatrano "poražen od Grka Teodorosa Celidisa rezultatom 10:0". I to jer se rival samo branio, a sudije triput proglasile da je Srbin prekršio pravila.

Rasplakao se višestruki prvak Evrope i sveta, bio u neverici, potom je osuo drvlje i kamenje "po satanističim smećarima", kako je nazvao sudije, a zatim, kada su se strasti malo smirile, poručio na Instagramu:

"Čast je predstavljati Srbiju, a posebno je privilegija biti Srbin, pravoslavni Hrišćanin.☦️

Hvala vam na podršci, toliko poruka mi stiže.


Vratićemo im za svaku suzu. Kad tad.

Ponosno ćemo stajati pred njima uzdignute glave, i nećemo je nikada spustiti.

Slava Gospodu na svemu", zaključio je Majdov, uz "IS XS NI KA", što je skraćenica za poruku na grčkom "Isus Hristos pobeđuje (pobednik)"


Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

Pogledajte više