AMERI GLEDAJU I NE VERUJU: Embid opet "beži" sa megdana protiv Nikole Jokića?!

Novosti online 27. 07. 2024. u 19:44

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Amerikanaca u prvom kolu Olimpijskih igara, a pred taj duel desial se jedna zanimljiva situacija u selekciji Sjedinjenih Američkih Država.

FOTO: Tanjug/AP

Dok je Amerikance obradovala vest da se njihov najbolji strelac na međunarodnim takmičenjima, Kevin Durant (koji je na prvenstvima sveta i Olimpijskim igrama već "dogurao" do 640 poena) oporavio i moći će da igra protiv Srbije, uzdrmala ih je jedna druga.

Centar Filadelfije, i čovek koji je "sprečio" da četiri puta u nizu Nikola Jokić bude MVP NBA lige, Džoel Embid, propustio je poslednji trening pred meč sa "orlovima".

Zvanično, razlog je "bolest", ali "Atletik" javlja da bi Embidov nastup protiv srpske selekcije ipak mogao da se desi.

- Da li to Embid ponovo beži od duela sa Jokićem? - pitaju se u američkom portalu "Denver stifs", imajući u vidu da je ne mali broj puta pomenuti centar "odbijao" da igra protiv srpskog asa, obično zbog povreda, ali ponekad i uz naprasne odluke, poput dolaska u Denver s ekipom, pa saopštenja pred meč da ipak neće da se nadmeće.

Utakmica Srbija - SAD u košarci se igra u nedelju od 17.15, uz prenos na portalu "Novosti".

U istoj grupi još su i Južni Sudan i Portoriko.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

Pogledajte više