POTEZ KK CRVENA ZVEZDA IZNENADIO NAVIJAČE: "Delije" čekale nešto skroz drugačije!

Novosti online 28. 10. 2024. u 15:19

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je važnu vest.

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Istina, "delije" su priželjkivale da najnovije vesti sa Malog Kalemegdana glase koji je to kvalitetni novi centar doveden umesto povređenog Džoela Bolomboja, ali...

Crveno-beli su imali nešto posve drugačije da jave svojim pristalicama.

I to saopštenje glasi ovako:

"Dragi Zvezdaši,

Pred Vama je novi sajt KK Crvena zvezda!

Novi sajt košarkaškog kluba Crvena zvezda / FOTO:KK Crvena zvezda

Menjamo ga nakon pet godina, zbog naših potreba, želje da unapredimo i ovaj segment rada kluba, ali i vremena u kome živimo – gde su veb-platforme i digitalni nalozi kluba nešto što je najdostupnije i najotvorenije svakome ko želi da bude informisan o svakodnevnom životu i radu kluba.

Nećemo dužiti, ovaj zvanični sajt KK Crvena zvezda je: brži, moderniji, optimizovaniji, pregledniji i urađen je u najnovijoj tehnologiji!

Promena vizuelnog identiteta nije urađena 'reda radi' već kao neophodan prvi korak u unapređenju i digitalizaciji korisničkog iskustva armije navijača našeg kluba u narednom periodu.

Ono što planiramo i što stiže uskoro je mobilna aplikacija, login deo za sve članove kluba i vlasnike sezonskih karata sa personalizovanim sadržajama, takođe i digitalne verzije članske karte i ulaznica, 'after market' funkcionalnost, kao i program lojalnosti za članove i još mnogo toga..."

Inače, novi KK Crvena zvezda možete pogledati na ovom linku, a reakcije "delija" bile su, isprva, uglavnom "A mi mislili - stigao centar".

Bilo je i onih koji su se iznervirali jer je ovo bila druga "moša" u kratkom vremenskom razdoblju ("čekamo centra, a prvo javite za 50. pobedu Sferopulosa, sad ovo"), ali sigurno da će funkcionalnost nove internet prezentacije crveno-belih značiti na duži rok pristalicama Zvezde više nego što je snaga njihovog "centarskog nestrpljenja" u ovom trenutku.

Bonus video: Iza kulisa - detalj iz svlačionice košarkaša Srbije posle osvajanja bronze na Olimpijskim igrama u Parizu

 
Pogledajte više