AMERIKA BRUJI O SRBINU: Toronto pobedio Filadeliju, a o slavlju Rajakovića se priča (VIDEO)

Novosti online 26. 10. 2024. u 09:30

TORONTO Raptorsi savladali su Filadelija seventisikserse u drugom meču NBA sezone, a rezultat je bio 115:107. Nakon meča u svlačionici je briljirao Darko Rajković.

FOTO: Tanjug/AP

Filadelija je igrala bez Džoela Embida i Pola Džordža, dok kanadski tim nije imao Ar Džej Bereta i Kelija Olinika u svojim redovima. 

Neizvesno je bilo, sa rezultatskim klackalicama u prva dva kvartala, a onda je Toronto došao do deset poena prednosti u završnici poluvremena, što je na kraju bilo dovoljno da obezbedi trijum četi Darka Rajakovića. 

Najefikasniji kod pobednika bio je Skoti Barns sa 27 poena, dok je Poltl ubacio 19. Kod File istakao se Keli Ubre sa 28 poena.

Posle meča i velike pobede  Rajaković je mirno ušao u svlačionicu, ali onda nije mogao da zadrži emocije i sreću i počeo je da skače i viče. 

- Fantastičan posao. Velika pobeda. Ali, pre svega neverovatan primer kako se igra pobednička košarka i kako je tim iznad svega. Niko nije popunjavao statistiku. Si-Bi (Kris Bušer) igrao si sjajno, pričao je Rajaković a onda uzeo lanac koji dobija najbolji pojedinac meča i uručio ga Skotiju Barnsu, lideru ove ekipe. 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

Pogledajte više