"BEZ TOGA NEĆEMO POBEDITI!" Braun otkrio ključ za trijumf Partizana nad Virtusom

Novosti online 22. 10. 2024. u 15:50

Košarkaš Partizana Sterling Braun izjavio je danas u Beogradu da će "crno-beli" ići na pobedu protiv Virtusa u meču petog kola Evrolige.

FOTO: Tanjug/AP

Partizan se nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa po dve pobede i poraza, dok je klub iz Bolonje na poslednjoj poziciji sa četiri neuspeha.

  - Moraju da se dokažu i uzmu prvu pobedu. Mi ćemo svakako ići na pobedu. Dobar su klub, imaju dugu istoriju i boriće se. Izaći će da pobede, a kao takvi moramo da budemo fokusirani protiv njih - rekao je Braun na konferenciji za medije.

On je naveo da košarkaši Partizana ne smeju da prave greške kao na utakmici protiv Zadra u ABA ligi.

  - Moramo da radimo ono što najbolje radimo, da utakmicu počnemo jako. Imaćemo prednost, igraćemo na domaćem terenu - dodao je košarkaš Partizana.

Braun je trenutno jedan od najboljih šutera u Evroligi.

  - Šut vežbam tako što ih uzimam puno na treningu. Trener i igrači me stavljaju u dobre pozicije. To sam uvek radio i to ću nastaviti da radim - istakao je Braun.

Košarkaš Partizana Tajrik Džons je izjavio da očekuje težak meč protiv Virtusa.

  - Virtus će pokušati da nas dobije. Moramo da budemo fokusirani. Imaju jak tim i dobre igrače. Ne bih rekao da će da bude lakše nego prošle nedelje kada je bilo duplo kolo u Evroligi. Znamo za šta smo sposobni - zaključio je Džons.

Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni dočekati Virtus.

Pogledajte više