CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)

Novosti online 12. 10. 2024. u 16:04

Košarkaši Olimpije iz Milana savladali su Pariz sa 79:74 u drugom kolu Evrolige, a mesto u prvom redu je bilo rezervisano i za predsednika Evrolige Dejana Bodirogu.

Foto: Profimedia

Među brojnim posetiocima na utakmici, posebno mesto u prvom redu bilo je rezervisano za predsednika Evrolige, legendarnog Dejana Bodirogu.

Bodiroga, koji je svojevremeno bio deo Olimpije i koji je doneo mnogo radosti navijačima tokom 1994. do 1996. godine, dočekan je na sjajan način.

Kada se Bodiroga pojavio na video bimu, navijači su ga gromoglasno pozdravili, iskazujući mu veliko poštovanje i ljubav.

Njihov aplauz bio je toliko glasan da su svi prisutni zastali u svojim aktivnostima kako bi se pridružili ovom emotivnom trenutku. Bodiroga, dirnut gestom navijača, ustao je i uzvratio pozdrav, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne.

Foto: Profimedia

Pored emotivnog trenutka sa Bodirogom, susret je obeležio i sjajan nastup Ševona Šildsa, koji je postigao impresivnih 21 poen.

Njegova igra bila je ključna za trijumf Olimpije nad ekipom Pariza, a publika je sa oduševljenjem pratila svaki njegov potez na terenu.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

Pogledajte više