OVO BAŠ BOLI! Navijačima Partizana nikako nije dobro kad su videli tabelu Evrolige

Novosti online 11. 10. 2024. u 09:11

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida sa 93:86 u drugom kolu Evrolige.

FOTO: M. Vukadinović

Madriđani su dodali gas u samom finišu i rešili pitanje pobednika sredinom četvrte deonice, pa su do kraja samo priveli mirno meč kraju. Na taj način pao je u drugi plan odličan šut crno-belih za tri poena, pogotovo u prvom poluvremenu.

Posle dva dana drugog kola crno-beli su na 0-2 imajući u vidu da ih je u Španiji savladala i Baskonija. Istina, izabranici Željka Obradovića pokazali su zube vicešampionu Evrope, a onda su potonuli u poslednjoj četvrtini. Međutim, to ne ublažava gorak ukus u ustima grobara imajući u vidu da je Partizan prikovan za dno tabele, odnosno nalazi se na poslednjem, 18. mestu.

Plasman obezedio Sofascore

Naime, sinoć su odigrana još tri meča i Fenerbahče je savladao Efes u gostima u istanbulskom derbiju sa 83:76, Asvel je pobedio Virtus kod kuće sa 87:85, a Panatinaikos je bio bolji od Bajerna sa 94:79. Podsetimo, juče je Crvena zvezda savladala Baskoniju sa 78:71, a Monako je bio bolji od Makabija sa 85:79. Kada se pogleda tabela, evidentno je da je uz Partizan trenutno još samo Virtus na 0-2.

S druge strane, tabelu predvode Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Crvena zvezda s učincima od 2-0.

Foto: Printskrin

 

Danas je ostalo da se odigraju još tri meča u kojima Olimpijakos dočekuje Žalgiris, Barselona Albu, a Armani Pariz, pa bi nemački tim trebalo da preuzme fenjer od crno-belih.

Naredne utakmice u Evroligi Partizan će odigrati sledeće sedmice kada je na programu duplo kolo. Crno-beli će najpre imati premijeru pred svojim navijačima ove sezone kada u trećem kolu budu dočekali Bajern 15. oktobra (20.45), dok će u četvrtom kolu "gostovati" Makabiju u Pioniru dva dana kasnije (20.05).

Pogledajte više