SPREMAN ZA POČETAK NBA SEZONE: Srpski bek imao zapaženu ulogu u pobedi Šarlota

Novosti online 11. 10. 2024. u 08:55

Srpski košarkaš Vasilije Micić istakao se u pobedi Šarlot hornetsa nad Memfis grizlisima rezultatom 119:94 u predsezonskom meču NBA lige.

FOTO: Tanjug/AP

Iako je proveo nešto više od 20 minuta na terenu, Micić je uspeo da upiše četiri poena, četiri asistencije i tri skoka, pruživši solidan doprinos timu.

Micić je meč započeo kao starter, iako je ulogu preuzeo u fazi pripreme za sezonu, svima su bile podeljene minute na parketu. Srpski as je realizovao dva od pet šuteva iz igre, što je dovoljno za ulogu važnog člana tima u predstojećim izazovima. Iako je ulogu preuzeo u fazi pripreme za sezonu, jasno je da je srpski košarkaš važan član tima u predstojećim izazovima.

FOTO: Tanjug/AP

Vasilije Micić je pokazao svoju vrednost i potencijal u meču sa Memfis grizlisima. Ovi nastupi srpskih košarkaša unose dodatnu uzbuđenost pred predstojeću sezonu NBA lige.

Najefikasniji u redovima Hornetsa bio je Miler sa 22 poena, dok je Men dodao 19 poena. Na drugoj strani, Desmond Bejn je predvodio Memfis sa 17 poena, a Haf je dodao 15.

U drugom predsezonskom duelu, Dalas maveriksi su poraženi od Juta džezera s rezultatom 107:102. Bez Luke Dončića na terenu, Džezeri su dominirali uz fantastičan učinak Laurija Markanena, koji je upisao 26 poena i sedam skokova. Kod Dalasa, najzapaženiji je bio Gaford sa 15 poena i sedam skokova, dok je Prosper ostvario dabl-dabl učinak sa deset poena i deset skokova.

BONUS VIDEO Omri Glazer nakon utakmice Inter - Zvezda

Pogledajte više