BOMBA JE SPREMNA! DŽordan Lojd opet oblači crveno-beli dres

Novosti online 10. 10. 2024. u 08:50

Američki košarkaš Džordan Lojd napustio je Makabi.

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

O svemu tome se oglasio i izraelski klub i rekao:

- Makabi Tel Aviv i Džordan Lojd su se dogovorili da košarkaš napusti tim. Makabi želi Džordanu mnogo sreće u budućnosti. U međuvremenu, okrećemo se putu ka Izraelu gde se vraćamo u četvrtak, odnosno sutra. Inostrani košarkaši se vraćaju za meč sa Nes Zionom u nedelju, a to su Livaj Rendolf, Džejlen Hord, Rokas Jokubaitis i Alfa Kaba - rekli su iz Makabija.

Kako se saznaje, Džordan Lojd neće dugo biti bez kluba, navodno bi mogao da se vrati u nekadašnji klub Monako, kod trenera Saše Obradovića i obuče crveno-beli dres, ako Virtus Bolonja ne pokvari planove jer su i oni poslali ponudu za Amerikanca.

Da podsetimo, Džordan Lojd je u sezoni 2020/21. nosio dres beogradske Crvene zvezde i u crveno-belom dresu se okitio triplom krunom osvajanjem Admiralbet ABA lige, prvenstva Srbije i kupa "Radivoja Koraća".

Na Mali Kalemegdan je stigao iz španske Valensije, a nakon sezone u redovima crveno-belih nastupao je za ruski Zenit, Monako, a ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva je potpisao u mesecu julu ove godine, ali je avantura u izraelskom klubu kratko trajala.

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić nakon pobede Zvezde nad Baskonijom u drugom kolu Evrolige

Pogledajte više