LUNDBERG VERUJE U PARTIZAN: Ne igra Kampaco? Neće nam zbog toga biti lakše

Tanjug 09. 10. 2024. u 16:08

Košarkaš Partizana Ife Lundberg izjavio je danas u Beogradu da će "crno-beli" učititi sve da pobede madridski Real u drugom kolu Evrolige.

FOTO: Tanjug/AP

Utakmica između Reala i Partizana biće odigrana sutra od 20.45 časova u Madridu.

- "Očekujemo dobru utakmicu između dve dobre takmičarske ekipe. Oba tima su izgubila prethodni meč u Evroligi. Obe ekipe će maksimalno motivisano izaći na teren. Ovo je utakmica kao i svaka druga, uradićemo sve da pobedimo, rekao je Lundberg na konferenciji za medije u Beogradu.

Košarkaši Reala će na utakmici protiv Partizana igrati bez suspendovanog Fakunda Kampaca.

- Neće da bude lakše zato što Fakundo ne igra, Real ima fantastičan roster. Da li će biti lakše kao što se navodi? Vreme će pokazati... Za nas nema razlike ko je na suprotnoj strani, dodao je Lundberg.

Košarkaš Partizana Isak Bonga izjavio je da "crno-beli" žele pobedu u Madridu.

- Znamo da je to Real, ali to ništa ne menja kod nas, želimo da pobedimo. Trener Željko Obradović nam je obratio pažnju na fokus i koncentraciju tokom cele utakmice. Protiv Baskonije nismo imali, bilo je grešaka, sad moramo da odigramo na nivou svih 40 minuta, istakao je Bonga.

Košarkaši Partizana su u prvom kolu Evrolige poraženi u Vitoriji od Baskonije 88:82, dok je Real izgubio od Bajerna u Minhenu rezultatom 97:89.

Pogledajte više