DENVER NAGETSI DOLAZE U SRBIJU? Oglasio se komesar NBA lige, ali i Nikola Jokić

Novosti online 06. 10. 2024. u 08:41

KOMESAR NBA lige Adam Silver najavio je da bi neki od timova najjače lige na svetu mogli da zaigraju u Srbiji, a potom se o tome oglasio i Nikola Jokić.

FOTO: Profimedia

Komesar NBA lige Adam Silver razgovarao je u Abu Dabiju sa novinarima, pred meč Denvera i Bostona. Prvi čovek lige rekao je da su se Nikola Jokić i Luka Dončić raspitivali o mogućnosti da neki od mečeva budu odigrani u Srbiji i sloveniji. 

- Čisto da spomenem, i Nikola i Luka su pitali može li NBA da dođe u Srbiji ili Sloveniju. Rekao bih da je vrlo teško, jer je organizacija ovih utakmica izuzetno zahtevna po pitanju resursa i gotovo nikada nema ekonomski smisao kao jednokratni događaj. A tamo gde ima smisla, bilo da je to u Meksiko Sitiju, Parizu, ovde u Abu Dabiju, kao što sam već rekao, to je deo višegodišnje inicijative, kazao je Silver. 

Oglasio se nedugo potom i Nikola Jokić koji je rekao da ne zna ništa o tome. Te ostaje pitanje da li je Silver želeći da iznese ekskluzivu malo požurio, te to uradio bez konsultacije dvojice košarkaša. 

- Postoji vest da ste ti i Luka Dončić pitali Adama Silvera da se utakmice predsezone ili sezone organizuju u Sloveniji ili Srbiji, možeš li nam reći nešto o tome, glasilo je pitanje novinara koje je potpuno zbunilo Jokića:

- Ne znam ništa o tome, rekao je Jokić...

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku 

Pogledajte više