PEŠIĆ OSTAJE SELEKTOR? Oglasio se popularni Kari, stvari su sada jasnije!

Novosti online 05. 10. 2024. u 15:27 >> 15:44

Doskorašnji selektor košarkaša Srbije, Svetislav Pešić nije promenio svoj stav povodom ostanka na klupi nacionalnog tima.

FOTO: Tanjug/AP

Svetislav Pešić je nedavno u Parizu osvojio bronzano medalju sa "orlovima", a  nakontga mu je istekao ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije.

Mnogo pričalo prethodnih dana u njegovo potencijalnom ostanku na klupi Srbije, međutim Pešić je ponovo rekao da to nije u njegovom planu.

- Imam neke druge planove u životu želim nešto drugo da radim. Nemam 57 nego 75 godina. Ne osećam apsolutno nikakvu obavezu ni prema kome - rekao je Pešić za Sport klub.

Ipak, priznao je da imao odgoornos prema igračim s kojima radion u nacionalnom timu.

- Ono što osećam je samo odgovornost prema igračima sa kojima sam radio u predthodne tri godine i to je ono što meni ‘smeta‘ u mojoj definitivnoj odluci - ističe popularni Kari.

Razgovarao je i sa Nebojšom Čovićem, novim predsednikom KSS.

- Čoviću sam već rekao novi predsednik, novi tim, novi potpredsednici, sve novo, početak novog novog olimpijskog ciklusa, novi trener, novo sve. Ne bežim od toga pomognem Čoviću i novom treneru koliko im pomoć od mene treba. Ništa novo nemam da saopštim - zaključio je Pešić.

Pogledajte više