SPEKTAKL U ABU DABIJU PRIPAO BOSTONU: Aktuelni šampion NBA lige jači od Jokićevog Denvera

Filip Milošević 04. 10. 2024. u 20:37

Košarkaši Denvera odigrali su pripremni meč sa Bostonom u Abu Dabiju. Aktuelni šampioni NBA lige Seltiksi došli su do pobede na ovom meču. Trijumfovali su sa 107:103.

Foto: Profimedia

Mnogo bolje su Nikola Jokić i ekipa otvorili meč, prva četvrtina je bila apsolutno u njihovom znaku, te odlaze na prvu kraću obaveznu pauzu sa sedam poena razlike.

U drugoj četvrtini viđena je sjajna košarka, obe ekipe su pogađale uz velike procente, te je drugi period igre završen nerešenim rezultatom.

Početak treće deonice ponovo pripada Denveru, u jednom momentu su otišli i na 13 poena razlike, međutim u poslednjih četiri, pet minuta uspeva to Boston da spusti i da sa samo poenom razlike uđu u poslednjih 10 minuta igre.

Poslednji period je bio u znaku ekipe Bostona. Niko od startera i najvećih zvezda nije u poslednjoj deonici bio na terenu, već su igrači sa klupe napravili razliku u korist Seltiksa. Denver je preko penal završnice pokušao da stigne rezultat i stigne do pobede, međutim nisu uepli preokrenu i stignu do trijumfa.

Najefikasniji u Denveru bili su Jokić sa 14poena i svega 16 minuta na terenu i Porter sa 12 poena.

U pobedničkoj ekipi Bostona najbolji su bili Pričard sa 21 poenom i Tejtum sa 12.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više