HITNO SE OGLASILI IZ PARTIZANA! Ovo je istina o odlasku Vašingtona u NBA ligu

Novosti online 02. 10. 2024. u 13:09

Košarkaški klub Partizan objavio je na svom sajtu da je američkom igraču Duanu Vašingtonu dozvoljeno da otputuje u Sjedinjene Američke Države kako bi se kompletirao posao u vezi sa njegovim trejdom i tako potvrdio pisanja američkih medija.

FOTO: Ata images

- Košarkaš Partizana Duan Vašington dobio je odobrenje Kluba da otputuje u Sjedinjene Američke Države. Pred igračem se pojavila mogućnost da kroz trejd u NBA ligi bude deo posla u kojem će svi akteri ostvariti neki svoj interes. Klub je pristao da izađe u susret igraču, dozvoli mu odlazak u SAD i kao akter u celoj transakciji će ostvariti značajan prihod. Takođe, KK Partizan zadržava prava na igrača u slučaju povratka u Evropu. Nakon okončanja kompletnog aranžmana, KK Partizan će objaviti više detalja - stoji u saopštenju kluba.

Podsetimo, bek je deo trejda u kom su Njujork niksi dobili Karala Entonija Taunsa iz Minesote timbervulvs, a u celom poslu Vašington je poslat u Šarlot hornetse.

Kako i sam klub navodi, u slučaju da igrač bude odmah otpušten od strane novog kluba, što se i očekuje, crno-beli će i zaraditi novac i dobiti igrača, a u svakom slučaju će prihodovati. Pominjala se suma od 1.000.000 evra, ali ostaje da se vidi tačan iznos.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više