KABOKLO KONAČNO PROGOVORIO: Brazilac pričao o Partizanu, pa poslao jaku poruku "grobarima"

Novosti online 24. 09. 2024. u 15:42

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo napustio je Partizan ovog leta uz dosta bure, a sada se oglasio po tom pitanju i poslao svima posebnu poruku.

FOTO: M. Vukadinović

Kaboklo je izazvao dosta negativnih reakcija, kako u klubu, tako i među navijačima. Sada je u razgovoru sa medijima poslao javnu poruku i izvinio se svima u Partizanu.

 - Iskreno, nisam želeo da se ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo - rekao je Kaboklo.

Podsetimo, Kaboklo je napustio Partizan pre kraja sezone i otputovao iz Beograda bez dozvole kluba, nakon čega se dugo vodila polemika da li će ostati u klubu ili će ga napustiti. Na kraju je otišao iz Partizana i potpisao za Hapoel iz Tel Aviva.

BONUS VIDEO: NA REPRERTOARU PESME PARTIZANA: Poznate kompozicije na "crno-beloj simfoniji"

Pogledajte više