"ŽELJKO, HVALA! GROBARI, NAJBOLJI STE NA SVETU!" Kevin Panter se emotivnom porukom oprostio od Partizana

Novosti online 18. 06. 2024. u 11:03

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je zvanično raskinuo ugovor sa dosadašnjim kapitenom Kevinom Panterom.

FOTO: M. Vukadinović

„Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz Partizana. Doskorašnji kapiten crno-belih i klub postigli su dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići“, navodi se u saopštenju Partizana na društvenim mrežama.

Američki košarkaš je u poslednje dve sezone bio kapiten „crno-belih". Panter je sa Partizanom osvojio titulu u ABA ligi 2023. godine.

„Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! 'Kep', gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu“, dodaje se u saopštenju Partizana.

FOTO: M. Vukadinović

 

A zatim se i Panter otvorenim – dosta emotivnim – pismom oprostio od svog kluba…

U pismu stoji:

„Prethodne tri godine u Partizanu bile su vrlo izazovna, ali takođe i neverovatna vožnja, istovremeno kroz čudesna i teška vremena. Neizmerno sam zahvalan za nešto što je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

Svim ljudima, a posebno deci – nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe…

Mojim saigračima protekle tri godine – sve vas volim. Delili smo sjajne uspomene i izgradili čvrste veze.

Mojim trenerima – bili ste najbolji od mog prvog dana ovde. Otkako sam došao u Beograd, pomogli ste mi na sve moguće načine.

Grobarima, najboljim navijačima na svetu – hvala vam za nepokolebljivu podršku. Stajali ste uz nas tokom uspona i padova, bez ozbira na sve.

foto: aba liga

 

Fizioterapeutima – hvala vam što ste uvek bili tu za tim, za svakoga kome je pomoć bila potrebna. Cenim sve što ste davali svakog dana.

Klubu, Partizanu – hvala što ste ovo mesto učinili mojim domom tokom ove tri godine. Uvek ćete biti u mom srcu.

I, na kraju, treneru Obradoviću – učinio si me svojim kapitenom posle moje prve godine u Partizanu. Imao si poverenja u mene, verovao si mi. Ekstremno sam zahvalan na našoj vezi“, stoji u otvorenom pismu Kevina Pantera, sada već bivšeg igrača i kapitena Partizana.

Pogledajte više