"LUKA PROTIV LEBRONA": Garnet pohvalio Dončića (VIDEO)

Novosti online 12. 06. 2024. u 09:26

Nekadašnja NBA zvezda Kevin Garnet nahvalio je Luku Dončića pred treći meč finala između Dalasa i Bostona.

FOTO: AP

Košarkaši Boston seltiksa poveli su sa 2-0 u seriji finala NBA lige protiv Dalas maveriksa.

Luka Dončić je bio veoma dobar i jedini igrač Dalasa sa više od jedne postignute trojke na ova dva susreta u Masačusetsu, a sve to je primetio i Kevin Garnet.

Garnet je bio lider generacije Bostona koja je poslednju šampionsku titulu osvojila 2008. godine i mladi Slovenac ga je oduševio i tokom gostovanja na podkastu "All The Smoke" poredio ga je sa Lebronom Džejmsom.

- Slušajte, Luka je trenutno jedini koji može da stigne Lebrona Džejmsa i niko ne želi da izgovori to naglas. Luka prosečno postiže, koliko beše, 33? Ma daj, čoveče. Na jednoj nozi, pije pivo, uživa u životu radeći Bog zna šta... - rekao je Garnet.

Pol Pirs, čovek koji je 2008. godine bio MVP finala, kaže da je Dončić već sada ušao u period vrhunca karijere i da će to dugo trajati.

- On je već dosegao vrhunac, 100% sam siguran. Morate da shvatite da on igra profesionalnu košarku od svoje 16. godine, a sada ima 25 godina. Samo je pitanje koliko će dugo biti na vrhuncu, ali Dončić je već pet puta bio izabran u idealnu petorku NBA lige i prvi put u svojoj drugoj sezoni. Kada je došao u ligu, došao je na vrhuncu - rekao je Pirs.

BONUS VIDEO SAT I PO PRED DERBI: Ogroman broj zvezdaša u hali - "pre roka"

Pogledajte više