HAOS U PARTIZANU! LJubimac "grobara" svojevoljno napustio ekipu pred finale sa Crvenom zvezdom!

Novosti online 01. 06. 2024. u 16:09

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak igraju prvu utakmicu finala prvenstva Srbije u košarci, a pred taj duel dešavaju se potpuno neočekivane stvari u taboru crno-belih.

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Evo kako je o tome KK Partizan obavestio javnost:

"Bruno Kaboklo grubo prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige


Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. 

KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. 

Bruno Kaboklo na meču sa Zvezdom / Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. 

U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama".

Podsetimo, prvi meč finala KLS finala igra se u ponedeljak od 20 časova, a Zvezda je domaćin. Šampion Srbije biće tim koji ostvari dve pobede u finalnoj seriji, a crno-beli će biti domaćipni drugog meča, u sredu. Eventualna majstorica na programu je u subotu.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

Pogledajte više