OVO NISU OČEKIVALI: Ovako je Željko Obradović reagovao nakon što je Partizan nokautirao Real usred Madrida

Novosti online 25. 04. 2023. u 23:13

REAL Madrid i Partizan su se u utorak sastali u prvoj utakmici Top 8 faze Evrolige, a epilog je izazvao posebnu reakciju trenera crno-belih.

FOTO: Euroleague.tv

Podsetimo, Real Madrid i Partizan su odigrali pravu košarkašku dramu, koju je Kevin Panter rešio šutem pred zvuk sirene, posle čega je, na putu ka svlačionici, Željko Obradović hladnokrvno odgovorio na euforično pitanje novinara Evroliga TV kako se oseća posle sjajno izvojevane pobede:

- Sreća je bila na našoj strani - rekao je najpre "Žoc", zbunivši reportera, pa dodao: - Kevin je, prosto takav igrač. Poverili smo mu taj napad i... to je bilo to. Koristili smo njegov kvalitet. Utakmica je, naravno, bila veoma teška, mogao je i Real da pobedi. Jeste, sada je 1:0 za nas, ali to je i dalje samo 1:0. Ipak igramo protiv Reala - istakao je strateg crno-belih za Evroliga TV.


Upitan šta misli o tome što ga zovu "košarkaški šahovski velemajstor" jer usred igre menja taktiku, reaguje idealno na ono što se dešava, odmahnuo je rukom:

- Igrači su odlučili. Oni su za sve zaslužni - rekao je Željko Obradović i otišao ka svlačionici.

Druga utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u četvrtak od 20.45, ponovo u Madridu.

Bonus video: MADRID U CRNO-BELOM: "Grobari" u velikom broju došli da bodre Partizan u Top 8 Evrolige

 
Pogledajte više