PORODICA! Sin marokanskog golmana pokupio slavu u Kataru: Pogledajte prelepe scene sa četvrtfinalnog meča Maroko - Portugal

Novosti online 11. 12. 2022. u 14:08

REPREZENTATIVCI Maroka oduševili su fudbalsku planetu svojom strasti i borbenošću na terenu, ali i ponašanjem van njega.

Foto: Printskrin

Nakon što su savladali Portugal u četvrtfinalu, izveli su svoje majke na teren, a sada je isplivao jedan prelep video materijal koji pokazuje da je bilo i njihovih mališana.

Sin sjajnog golmana Bonua uzeo je loptu nakon meča i krenuo prema golu uz veliku podršku navijača Maroka i neutralnih ljubitelja fudbala.

Dok mu je publika davala vetar u leđa naslednik marokanskog čuvara mreže šutirao je lagano loptu koja je završila u golu i dobio ovacije sa tribina gde su bili smešteni navijači najprijatnijeg izneneđenja Mundijala. Ovaj trenutak možete pogledati OVDE.

Maroko će svoj put na Mundijalu nastaviti u sredu kada će igrati polufinalni duel protiv Francuske, šta god uradili u tom meču otići će kao pobednici sa turnira, jer su pokazali šta su prave porodične vrednosti, sportski duh, i ljubav prema zemlji.

Pogledajte više