OGLASIO SE PEĐA MIJATOVIĆ! Evo šta je rekao posle prvog velikog reza u Partizanu

Novosti online 25. 10. 2024. u 13:47

Član Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović potvrdio je danas odlazak Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora i rekao da je ta odluka jednoglasno doneta.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

"Ivica Iliev od danas nije sportski direktor fudbalskog kluba Partizan. Odluka je jednoglasno doneta na vanrednoj sednici našeg Odbora. Odluka je doneta na inicijativu sportskog sektora, mene i Danka Lazovića", rekao je Mijatović, saopštio je Partizan.

Privremeni organ od ponedeljka vodi klub posle odlaska čitave uprave, a za sportski sektor zaduženi su nekadašnji igrači Partizana Mijatović i Lazović.

Iliev je pre mesec dana potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

"Moram da naglasim da je Ivica tu odluku prihvatio vrlo korektno i profesionalno, kako sam od njega očekivao. Ne bih više pričao o ovoj temi, radimo ono što smo manje-više obećali. Idemo napred, sve isključivo u funkciji našeg velikog kluba, fudbalskog kluba Partizan", naveo je Mijatović.

Partizan je na društvenim mrežama naveo da se od subote i utakmice sa Čukaričkim u Humskoj, na posao vraća nekadašnji spiker na stadionu Ljubomir Perić.

BONUS VIDEO Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

Pogledajte više