FLIK SIJA OD SREĆE! Nikada u svom timu nisam imao igrača kao što je Brazilac

Novosti online 24. 10. 2024. u 12:44

Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je srećan zbog pobede protiv Bajerna i istakao da nikada u svom timu nije imao igrača kao što je Rafinja, prenose španski mediji.

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone pobedili su u sredu uveče Bajern s rezultatom 4:1 u meču trećeg kola Lige šampiona. Tri gola za katalonski klub je postigao Rafinja, dok se jednom u strelce upisao Robert Levandovski. Jedini gol za Bajern postigao je Hari Kejn.

"Pobedili smo fantastičan tim. Mečevi Barselone i Bajerna su sada tradicija. Ovo je bio meč sa dva tima sa sličnom filozofijom. Bilo je važno da pobedimo i uspeli smo", rekao je Flik.

Za igrača utakmice proglašen je Rafinja.

"Nikada u svom timu nisam imao igrača kao što je Rafinja. Uvek daje sve od sebe, on igra srcem. Veoma je dobar, uvek počinje presing, završava. I uvek je nasmejan", dodao je trener Barselone.

Levandovski, koji je nekada igrao za Bajern, bio je srećan zbog pobede protiv kluba iz Minhena.

"Flik tačno zna šta mora da uradi. Sve ide po planu, veoma sam srećan. Pobeda protiv Bajerna je posebna za mene. Emotivno mi je bilo drugačije nego pre dve godine. Ostaje sve što sam osvojio sa Bajernom i kako sam igrao za ovaj klub. Međutim, morao sam na terenu sve to da zaboravim i da pokušam da dam gol", dodao je Levandovski.

Fudbaleri Barselone će u narednom kolu LŠ gostovati Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: NESTVARNO: Ovo su navijači Zvezde uradili fudbalerima posle debakla protiv Monaka

Pogledajte više