I ONI ZAGRIZLI ZA MAKSIMOVIĆA! Stigla nova ponuda za Zvezdinog Mesija

Novosti online 24. 10. 2024. u 11:52

Supertalentovani fudbaler Crvene zvezde pod budnim okom velikih evropskih klubova

FOTO: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović, supertalentovani fudbaler Crvene zvezde, postao je unazad nekoliko nedelja prava meta za najbolje evropske klubove.

Prvi klub koji je pokazao interesovanje za Andriju Maksimovića bila je Borusija iz Dortmunda. Nemci su navodno nudili tokom leta 10.000.000 evra za 17-godišnjeg Srbina, ali čelnici Crvene zvezde nisu pristali na transfer.

Potom su Maksimovića počeli da prate skauti Atletika iz Madrida. Posle toga, u igru su ušli Juventus, Mančester siti, Real, Liverpul, Napoli...

Međutim, poslednje informacije govore da neće ni u jedan pomenuti klub. Kako pišu nemački mediji, pre svih ugledni "Bild", trenutno pol poziciju za dovođenje mladog fudbalera zauzeo je Ajntraht iz Frankfurta koji je jedini spremio konkretnu ponudu.

Navodno, radi se o 12.000.000 evra fiksno, plus dodatnih 3.000.000 kroz bonuse, što svakako nije 20 miliona koliko je Zvezdan Terzić istakao da očekuje za Maksimovića.

Ono što je dobra stvar jeste da bi "Mesi" verovatno odmah dobio šansu u Nemačkoj, pa bi imao priliku da krene stopama Luke Jovića koji je upravo iz Frankfurta obezbedio transfer u Real Madrid. 

BONUS VIDEO: NESTVARNO: Ovo su navijači Zvezde uradili fudbalerima posle debakla protiv Monaka

Pogledajte više