RUSE ZAPANJIO SRBIN: Marko Nikolić doputovao u Dagestan sa modricom oko oka, za sve je "kriv" njegov fudbaler

Novosti online 20. 10. 2024. u 21:00

Marko Nikolić, šef stručnog štaba FK CSKA iz Moskve, iznenadio je novinare kada se pojavio sa ekipom u Dagestanu.

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Naime, strateg "armejaca" je u Kaspijsk, gde je ekipa iz Mahačkale domaćin (18 kilometara od "svog grada") stigao - sa masnicom oko oka.

Upitan šta se to desilo, otkrio je da je za sve "kriv" njegov igrač.

- Modrica? Ma, desio se jedan "radni momenat" na treningu. Ništa strašno - istakao je srpski stručnjak.

Ruski mediji su istakli da je tokom treniranja jedan od fudbalera CSKA natrčao na svog trenera i tom prilikom su im se glave sudarile. Nikolićev podliv oko oka je bio, srećom, jedina posledica.

Inače, na gostovanju nezgodnoj ekipi Dinama, koja je u prethodnih 11 kola primila samo devet golova, "armejci" su pobedili pogotku Musojeva u 56. minutu za, ispostavilo se konačnih, 0:1.

Tabela ruske Premijer lige trenutno izgleda ovako:

Krasndoar posle 12. kola vodi sa 30 bodova, Zenit je drugi sa 29, moskovska Lokomotiva treća sa 27, a Nikolićev CSKA četvrti sa 23. Sledi, uz meč manje, moskovski Dinamo sa 20 bodova, dok je šesti njegov gradski rival, Spartak, čiji je trener Dejan Stanković danas na udaru legende ovog kluba.

Podsetimo, letos je titulu u Rusiji šesti put u nizu (na neverovatan, dramatičan način - u poslednjem kolu) osvojio Zenit, dok je sa sedam bodova zaostatka Spartak bio peti. Između šampiona i kluba koji je preuzeo Dejan Stanković, prvenstvo su završili drugoplasirani Krasnodar sa 56 bodova, Dinamo Moskva koji je imao isto toliko, te Lokomotiva Moskva sa 53.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 
Pogledajte više