NEVIĐENA DRAMA: Arsenal izgubio, a onda je Mančester siti u 95. minutu šokirao mnoge (VIDEO)

Novosti online 20. 10. 2024. u 17:13

Premijer liga je donela novo veliko uzbuđenje, a rezultati koji se u njoj ređaju - mnoge drže "na ivici stolice".

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je jedan od glavnih kandidata za titulu, Arsenal, šokantno izgubio od Bornumuta sa 2:0 (mada će pristalice "tobdžija" večno biti nezadovoljne zbog načina na koji je Saliba iskljčen u 30. minutu, što je domaćin u finišu meča iskoristio da sa dva brza pogotka u režiji Klajverta mlađeg dođe do trijumfa), mučio se veoma i branilac titule.

Ali, za razliku od londonskog rivala, Mančester siti je dobio svoj meč 8. premijerligaškog kola.

Na gostovanju Vulverhemtponu, aktuelni šampion je gubio od 7. minuta, kada je Jorgen Larsen, 24-godišnjak na pozajmici iz Sevilje, zatresao mrežu "građana" u izvrsno izvedenoj, a naizgled vrlo jednsotavnoj akciji (VIDEO).

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je u 33. minutu iskoristio dodavanje Dokua da potpuno neočekivanim, a fantastičnim udarcem poravna rezultat (VIDEO), a onda se u završnici meča mislilo - "to je bilo to".

Međutim, u 95. minutu, Fil Foden je iz kornera sa desne izveo asistenciju koju je defanzivac Džon Stons glavom pretvorio u pogodak, za pobedu Sitija od 1:2 (VIDEO).

Na tabeli Premijer lige sada ponovo vodi Mančester siti, koji ima 20 bodova, zatim, uz meč manje, sledi Liverpul sa 18, dok su ispod njega Arsenal i Aston vila sa po 17, Brajton sa 15, Čelsi sa 14 i ostatak konkurencije.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

Pogledajte više