JUNAJTED KONAČNO POBEDIO: "Crveni đavoli" posle preokreta savladali Brentford u Premijer ligi (VIDEO)

Časlav Vuković 19. 10. 2024. u 18:16

MANČESTER junajted pobedio je posle mesec dana. "Crveni đavoli" su na "Old Trafordu" u 8. kolu Premijer lige posle preokreta savladali Brentford sa 2:1.

FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL

Izabranici Erika ten Haga su tako prekinuli seriju od pet utakmica bez trijumfa u svim takmičenjima. Poslednji pre ovog su ostvarili 17. septembra kad su u Kupu pobedili Barnsli sa 7:0.

Što se ove utakmice tiče, opet je domaćin nije dobro počeo susret. Igralo se više na polovini "pčelica", ali prave opasnosti po Marka Flekena nije bilo.

Kad su svi mislili da će se na odmor otići bez golova zatresla se mreža Andrea Onane. Korner je izveo Mikel Damsgard, a najviši u skoku bio je Itan Pinok i zakucao je loptu u gol rivala.

U nastavku utakmice na terenu se pojavio drugačiji Junajted. Već u 47. minutu na semaforu je stajalo 1:1. Markus Rašford je poslao sjajan centaršut sa desne strane, sve je dobro pratio Alehandro Garnaćo koji je šutirao iz prve i tako doneo izjednačenje svom timu.

Nastavio je domaćin da napada i za takav pristup nagrađen je u 62. minutu. Bruno Fernandeš je maestralno petom proigrao Rasmusa Hojlunda koji je potom odlično reagovao i prebacio golmana za veliku radost na "Old Trafordu".

Do kraja utakmice se rezultat nije menjao, a mogao je pošto su "crveni đavoli" imali još nekoliko dobrih prilika koje nisu iskoristili.

Junajted je sad na 10. mestu na tabeli Premijer lige sa 11 bodova, Brentford je na 12. poziciji sa 10.

BONUS VIDEO: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

Pogledajte više