ZVEZDIN MESI NEĆE U REAL! Španci otkrivaju: Madriđani izgubili trku za Andriju Maksimovića od ovog kluba

Novosti online 18. 10. 2024. u 13:04

Andrija Maksimović u žiži je fudbalske javnosti, ne samo u Srbiji već širom Evrope. Fudbaler koji je u mesecima iza nas doživeo fudbalsku ekspanziju i afirmaciju praktično je svakodnevno tema evropskih medija usled interesovanja niza elitnih klubova.

FOTO: FK Crvena zvezda

Oko na talenta crveno-belih bacili su Borusija Dortmund, Napoli, Mančester siti, Real Madrid, Milan i Arsenal, te su procene da bi perspektivni ofanzivac mogao da obori rekord po visini obeštećenja kada su u pitanju superligaški igrači.

Prema poslednjim navodima sa zapada Evrope, trka za još maloletnog igrača rođenog u Novom Pazaru praktično je gotova, a kako ističe novinar Ekrem Konur, Borusija je uspela da pokvari planove Real Madrida.

Na informaciju pomenutog novinara nadovezali su se španski mediji koji tvrde da su "milioneri" preduhitrili španskog giganta čiji su skauti prethodnih godinu dana pratili najmlađeg debitanta u istoriji reprezentacije Srbije.

Isti izvori potvrđuju raniju informaciju koju je inicijalno objavio nemački Skaj i tvrde da će Crvena zvezda za slobodu 17-godišnjeg igrača zaraditi minimum 15.000.000 evra.

Borusija je tokom godina izgradila imidž kluba koji ume da izbruši mlade talente i afirmiše ih u asove svetske klase, što bi moglo da bude slučaj sa Maksimovićem.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pogledajte više