SRAM VAS BILO, ŠIPTARI! Skandal na meču lažne države Kosovo u Prištini (FOTO)

Novosti online 16. 10. 2024. u 07:55

ALBANCI ne mogu bez skandala. Novi se dogodio na utakmici reprezentacije tzv. Kosova u Ligi nacija protiv Kipra koji su pobedili sa 3:0, ali koga rezultat zanima.

Foto: EPA

Naime, navijači tzv. Kosova istakli su ogroman transparent u Prištini na kom je prikazana mapa Kosova i Metohije sa albanskom zastavom u sredini.

- Ovo je pokazalo da je naša zemlja zemlja Albanaca, a ne kako smo navikli da vidimo koreografije u mnogim zemljama protiv Kosova - piše tamošnji portal "Telegrafi".

Još jedan od transparenata bio je upućen Srbima. 

- Brat neće povrediti brata, on se ne dogovara sa vekovnim neprijateljima - glasila je jedna poruka sa tribina, a kada se zna da su iz VIP lože stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini meč gledali premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i ambasador Albanije na tzv. Kosovu Petrit Malaj, može se pretpostaviti da je poruka bila upućena njima. 

Inače, lažna država Kosovo je ovim trijumfom ostala u trci za prvo mesto u grupi sa Rumunijom. Ali tek ih čeka odlazak u Bukurešt, gde se verovatno neće lepo provesti, zbog svega onogo što su oni radili Rumunima u Prištini.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

Pogledajte više