"NIKAD U ŽIVOTU NISAM VIDEO TAKVOG IGRAČA!" Rade Bogdanović bez dlake na jeziku komentarisao Srbiju

Novosti online 14. 10. 2024. u 09:25

RADE Bogdanović je jedan od onih zbog koga su opet studijske emisije postale hit. Ne samo da priča o taktici, pecne nekog igrača ili trenera, on ima izjave o kojima posle mesecima bruji sportski, ali i obični svet.

Foto Z. Jovanović Mačak

Sada je bivši fudbaler Verdera, Atletiko Madrida i drugih klubova oduševljen Andrijom Maksimovićem, koji je dobio priliku da debituje za seniorsku reprezentaciju Srbije!

Mladi fudbaler Zvezde je ušao u igru u 73. minutu meča, umesto jednog od svojih idola... Mesto na terenu ustupio mu je Aleksandar Mitrović.

- Sigurno da je bilo teško za tako mladog igrača poput Andrije Maksimovića kada je ušao, gde smo se mi već opredelili bili za defanzivu, a on je ofanzivan i traži loptu. Više dolazi do izražaja kada napadamo. Ali lepo je što je debitovao. Pokazao je drskost protiv Intera, iskreno, nikada u svojoj karijeri nisam video takvog igrača sa 17 godina sa ovih prostora da igra tako zrelo protiv kluba kakav je Inter u takvom elitnom takmičenju. Imao je par poteza koji ne samo da obećavaju, nego najavljuju sjajnu karijeru, ako ga obiđu povrede - rekao je Rade Bogdanović u analizi nakon meča.

Talentovani Andrija Maksimović počeo je sezonu u Grafičaru gde je na pet mečeva imao tri gola i dve asistencije, a zaigrao je i za omladince Crvene zvezde protiv Benfike - kada je postigao jedini gol za srpski tim. U Superligi Srbije odigrao je 150 minuta na četiri utakmice i ima asistenciju u "večitom derbiju" protiv Partizana, dok je na meču Lige šampiona protiv Intera u Milanu bio najbolji pojedinac iz crveno-belog tabora.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

Pogledajte više