GOL KOJI JE SRBIJA ČEKALA: "Orlovi" vode protiv Švajcarske (VIDEO)

Novosti online 12. 10. 2024. u 21:46

Fudbalska reprezentacija Srbije vodi 1:0 protiv Švajcarske posle prvog poluvremena utakmice trećeg kola grupe A4 Lige nacija, koja se igra na Gradskom stadionu u Leskovcu.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Srbija je do vođstva stigla autogolom Nika Elvedija u 45+1. minutu. Fudbaleri Švajcarske su imali veći posed lopte na početku meča, a Srbija je prvi put zapretila protivniku u 17. minutu iz kontre preko Veljka Birmančevića, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Gregor Kobel bio siguran.

U nastavku meča igralo se uglavnom na sredini terena, a Švajcarska je najveću šansu imala u 32. minutu. Bril Embolo je šutirao sa desetak metara, ali je lopta otišla pored leve stative gola Predraga Rajkovića.

Fudbaleri Srbije su zapretili u 37. minutu, ali je lopta posle udarca Strahinje Pavlovića završila u korneru. Srbija je potom izvela tri kornera za tri minuta, ali nije bilo promene rezultata. Srbija je povela u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Lazar Samardžić je izveo slobodan udarac, a lopta je posle udarca Milenkovića pogodila Nika Elvedija i završila je u mreži švajcarskog tima.

BONUS VIDEO Timi Maks Elšnik posle poraza Zvezde u Ligi šampiona

Pogledajte više