DOĐITE NE VREME: Apel FSS pred utakmicu Srbija - Danska koja se igra u Leskovcu

N. I. 08. 10. 2024. u 16:30

FUDBALSKA reprezentacija Srbije će u subotu u Leskovcu ugostiti Švajcarsku u okviru 3. kola A divizije Lige nacija, a ovaj duel nosi veliki značaj jer će poraženi tim ostati na poslednjem mestu na tabeli. Kako bi meč protekao bez incidenata, Fudbalski savez Srbije se oglasio saopštenjem o merama bezbednosti koje će morati striktno da se poštuju tokom boravka na stadionu. U saopštenju se navode sledeće smernice:

Foto: MV

- Na stadion će moći da uđu gledaoci koni imaju transparente samo sa nacionalnim obeležjima države i FSS. Obavezno poneti infentifikacioni dokument, jer su ulaznice personalizovane. Sa ulaznicom ulazi samo osoba na čije ime glasi karta. Molimo za dolazak na vreme radi kontrole ulaska, poštovanje numeracije sedišta. Snažne policijske mere obezbeđenja oba hotela gde će boraviti ekipe kao i stadiona - kaže se u saopštenju FSS.

Takođe, FSS je pod posebnim monitoringom UEFA, što znači da je apelovano na sve prisutne da doprinesu održavanju reda i mira. Poseban naglasak stavljen je na sprečavanje ubacivanja predmeta u teren i nedozvoljeno skandiranje.

- Molimo takođe da se radi jednostavnijeg i efikasnijeg ulaska na stadion postupa u skladu sa zvaničnim obaveštenjem i uputstvima redarske službe i volontera - zaključuje se u saopštenju FSS.

Pogledajte više