FALI CEO TIM: Selektor Stojković zbog raznih razloga ne može da računa na 11 sjajnih igrača

N. I. 08. 10. 2024. u 18:00

SELEKTOR Srbije Dragan Stojković još od Svetskog prvenstva u Kataru se muči da sastavi idealan tim Srbije. Onaj koji je po njegovom ukusu ali i onaj koji ne zavisi od povređenih ili uvređenih igrača. Da nije bilo baš takvih i na Mundijalu 2022. godine, kasnije u Nemačkoj i pogotovo posle tog Prvenstva Evrope, danas bi Piksi verovatno sa osmehom na licu izlazio na svaki trening.

Starsport

Ovakom ispada da mu pred svaku prozivku u Staroj Pazovi nedostaje, iz raznih razloga, po jedan kompletan i vrlo dobar tim koji bi mogao na crtu bilo kom rivalu.

Ovog oktobra je skoro pa lako sastaviti potencijalnih startnih 11 koji odlukom samog Stojkovića, pa kasnije i zbog povreda ili nekih svojih privatnih obaveza nisu (više) deo reprezentacije Srbije.

Taj tim bi izgledao ovako: Vanja Milinković-Savić (povreda), Srđan Babić (povreda), Miloš Veljković (povreda), Nemanja Gudelj (precrtan), Filip Mladenović (precrtan), Ivan Ilić (povreda), Sergej Milinković-Savić (precrtan), Filip Kostić (precrtan), Andrija Živković (povreda), Dušan Vlahović (privatni problemi), Dušan Tadić (precrtan).

BONUS VIDEO NESVAKIDAŠNJE: Fudbaleri Radničkog i Spartaka navijali zajedno ispod iste tribine

Pogledajte više