ŠTA URADI, CRNI DUŠANE? Italija bruji o nestvarnom promašaju Vlahovića (VIDEO)

Novosti online 07. 10. 2024. u 08:15

Dušan Vlahović nastavlja da daje golove. Postigao je po dva na poslednja dva meča – Đenovi i Lajpcigu – a sada je pogodio i protiv Kaljarija.

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, posle toga je imao i jedan veliki promašaj, a Juventus je remizirao sa Kaljarijem 1:1. U 15. minutu Vlahović je bio precizan sa bele tačke – precizno je šutirao u donji levi golmanov ugao.

U proslavi gola, Vlahović je pozvao saigrače da odaju omaž saigraču Bremeru, koji je doživeo tešku povredu kolena. Saigrači su podigli Bremerov dres.

Međutim, u 78. minutu Dušan je propustio neverovatnu priliku da overi pobedu svog tima. Posle intervencije golmana Kaljarija lopta se odbila do Vlahovića, koji je bio potpuno sam na nekoliko metara od gola.

Mogao je da bira gde će šutirati, ali poslao je loptu pored desne stative i tako propustio šansu da donese Juventusu prednost 2:0. Posle neverovatnog promašaja Srbin se samo u neverici uhvatio za glavu!

Usledila je kazna. Nekoliko minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za Kaljari koji je uspešno realizovao Razvan Marin za konačan rezultat 1:1.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

Pogledajte više