"SITUACIJA NA TABELI NE OSLIKAVA NJIHOV KVALITET": Vladan Milojević se oglasio pred utakmicu IMT - Crvena zvezda

Časlav Vuković 05. 10. 2024. u 17:04

CRVENA zvezda se nakon poraza od Intera u Ligi šampiona okreće obavezama u Superligi Srbije i utakmici sa IMT-om. Očekivanja od ovog duela izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Biranim rečima je strateg kluba sa "Marakane" govorio o "traktoristima".

- Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje - rekao je Milojević.

Otkrio je i kakvo je zdravstveno stanje ekipe.

- Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji. Videćemo posle današnjeg treninga.

Milojevića lepe uspomene vežu za Loznicu gde se igra ovaj meč. Zvezda je u ovom gradu osvojila Kup prošle sezone.

- Lepo je igrati na "Lagatoru". Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će doći u velikoj broju na stadion koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi.

Na spisku selektora Srbije za predstojeće mečeve Lige nacija našao se mladi i talentovani Andrija Maksimović.

- Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala - zaključio je Milojević.

Podsetimo, utakmica IMT - Crvena zvezda igra se u nedelju od 19 časova.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

Pogledajte više