TADIĆ UHVAĆEN U "LUDOM" PROVODU: Dok se Srbija priprema za Švajcarsku i Španiju, evo šta radi bivši kapiten "orlova" (VIDEO)

Aleksandar Ilić 05. 10. 2024. u 09:59

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije reprezentativnu pauzu provodi u Beogradu, gde umesto na okupljanju nacionalnog tima provodi vreme u noćnom provodu.

FOTO: Printksrin/Novosti/FSS

Dušan Tadić, svojevremeno kapiten Srbije je digao buru kada je na Evropskom prvenstvu žustro prokomentarisao odluku selektora Dragana Stojkovića da ga zameni u meču protiv Engleske, nakon toga odlučio je da se povuče iz reprezentacije. 

Međutim, fudbaler Fenerbahčea se na reprezentativnoj pauzi našao u Beogradu, gde je uhvaćen kako uživa u čarima noćnog života. Inače, Tvente i turski gigant sastali su se 3. oktobra u Ligi Evrope (meč završen rezultatom 1:1), a gol za Fener postigao je upravo Srbin. 

Dušan Tadić je rekorder po broju utakmica u dresu nacionalnog tima sa 111 nastupa na kojima je postigao 23 gola. Pored toga upisao je rekord i po broju asistencija - 40. Donedavni kapiten za reprezentaciju je debitovao 2008. godine.

Inače, Srbiju 12. oktobra očekuje duel sa Švajcarskom u Leskovcu, a potom i Španijom. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

Pogledajte više