NIJE MESI, TO JE "GENIJE"! Maksimović lucidnim potezom bacio u trans Milano i podsetio kako je to radio jedan drugi majstor pre tri decenije

Novosti online 02. 10. 2024. u 10:50

IZGUBILA je Zvezda na Đuzepe Meaci, doživela debakl, ali Milano je video još jednog bisera koji nosi crveno-beli dres (ruku na srce, sinoć nisu igrali u toj garnituri).

FOTO: Tanjug/AP

Andrija Maksimović je i sinoć očarao San Siro, Đuzepe Meacu, nazovite je kako hoćete. Naime, u bledoj Zvezdi on je bio jedna od retkih svetlih tačaka.

U 28. minutu susreta, "Zvezdin Mesi" je opravdao nadimak koji je nedavno dobio. On je fantastično primio loptu, a onda rutinski izbacio iz ritma svog protivnika i nastavio da kreira napad svog tima.

Odmah je sve to nateralo prisutne da vrate film tri decenije unazad i sete se kako je Dejan Savićević plesao na San Siru, a i mali Maksimović, iako nosi nadimak Mesi, često potezima podseti na Genija, a možda mu i karijera bude kao Dejova. 

Jedno je sigurno, Zvezda i Milojević su dobili momka za velika dela, samo pitanje je koliko će ostati u Srbiji, s obzirom na to da je već skrenuo pažnju velikana. 

Maksimović je za sada odigrao samo četiri utakmice u crveno-belom dresu i već je postao miljenik "delija", a i selektor Dragan Stojković Piksi ga je već uvrstio u reprezentaciju Srbije. 

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

Pogledajte više