ZVEZDA? MA KOGA TO ZANIMA! Italijani potcenili bivšeg šampiona Evrope, ali setili se ikone sa "Marakane" koja se ugasila na "Đuzepe Meaci"

Od specijalnog izveštača "Novosti": Aleksandar Ilić

01. 10. 2024. u 10:30

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Interu u Milanu u 2. kolu Lige šampiona, a tamošnji mediji bez imalo respekta najavljuju dolazak srpskog šampiona.

Foto: A.Ilić

Italijanski mediji su već prežalili Zvezdu. Korijere delo sport je najavio postavu sa mnogo propusta. Najpre, ovaj list je najavio u startnoj postavi Mirka Ivanića koji je otpisan zbog povrede. Ali, osim njega, Korijere očekuje da će u napadu igrati Milson i Duarte, uz Olajinku. Takođe, Rodrić i Seol su bekovi, i to u formaciji 4-3-3.

S druge strane, Gazeta delo sport je po izboru igrača ipak pokazao da je bolje skautirao Zvezdine dosadašnje utakmice. Gazeta veruje da će u startnoj postavi igrati ponovo Maksimović, iza Endiajea, a da će po bokovima delovati Olajinka i Silas. Takođe, Gazeta veruje da će Drkušić igrati u odbrani, uz Spajića, Đigu i Seola. Gazeta očekuje formaciju 4-2-3-1.

S druge strane, oba lista vide isti tim Intera, kombinovani sastav, koji je najavio i Simone Inzagi.

Međutim, ono što su se setili Italijani je da naprave razgovor sa Darkom Pančevom, koji je bio ikona Crvene zvezde, ali prelaskom na "Đuzepe Meacu" se skroz ugasio i od najboljeg napadača sveta postao najveći promašaj kluba. 

Pančev kaže da će navijati za Zvezdu, ali da je Inter veliki favorit.

Foto: A.Ilić

 
Pogledajte više