"MAJSTORE, NE RADI SE TO TAKO!" Legendarni fudbaler udario žestoko na Dušana Vlahovića

Novosti online 01. 10. 2024. u 08:30

Paolo di Kanio, legenda italijanskog fudbala, nezadovoljan je ponašanjem napadača Juventusa Dušana Vlahovića.

FOTO: Tanjug/AP

Srpski napadač je u subotu bio strelac dva gola u pobedi nad Đenovom (3:0), ali se Di Kaniju nije dopala proslava gola Vlahovića.

On je zatresao mrežu posle više od mesec dana i stigao do četiri gola na šest mečeva u Seriji A.

Vlahović je posle drugog pogotka gestom rukama pokazao da je time ućutkao kritičare, koji su bili veoma oštri prema njemu u proteklom periodu.

- To je gest malih igrača. Odličan je igrač, ali ovim dokazuje da nije veliki kada čini nešto tako. To ne rade veliki igrači. Postigao je gol iz penala i to je u redu; nikada nije lako postizati golove, a potom dati naredni. Uradio je to protiv Đenove, najneugodnije ekipe u ligi i na meču bez publike. Nije postigao gol protiv direktnog rivala. I tako bi bilo pogrešno, ali bi se drugačije vrednovalo - rekao je Di Kanio.

Nekadašnji napadač Vest Hema smatra da Vlahović mora da bude svestan za koga igra.

- On nosi dres koji je važniji od svega. Ne igra za Pineto, to je uobičajeno ime, inače bi se neki uvredili. Igra za Juventus, a on je Dušan Vlahović. Postigni dva gola protiv direktnog rivala! Tad možeš da budeš arogantan, ali ne sa ovakve dve lopte i ne protiv Đenove pred praznim tribinama, što je nešto više od prijateljskog meča - zaključio je Di Kanio.

Dušan je trenutno vodeći strelac prvenstva Italije, čelnu poziciju deli sa Mateom Reteguijem iz Atalante i Kristijanom Pulišićem iz Milana. Vlahović je od dolaska u Juventus u januaru 2022. godine odigrao 108 mečeva i postigao 45 golova.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

Pogledajte više